Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (4.26 secunde)
Din 28 noiembrie pana in ajunul Craciunului, Sala Dalles devine destinatia ideala pentru cei care doresc sa targuiasca "daruri cu stil", pentru sarbatorile de iarna. ... de la braduti in miniatura si jucarii, la cele mai delicioase dulciuri, decoratiuni de sezon, accesorii sau bijuterii unicat.
Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, este pasionata de decoratiunile interioare. Despre modul in care facem alegerea decoratiunilor interioare in casele noastre gasiti sfaturi chiar pe site-ul www.exotique.ro.
Cristi Pup (clape) si Mirel Cumpanas (chitara), ambii ex- Cargo, isi lanseaza oficial noul proiect muzical, Special Guest Orchestra, sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 22 printr-un concert in Music Club.
Dana Savuica propune o serie de conferinte axate pe subiecte cum ar fi frumusetea, moda, calatoriile, dar si relationare in cuplu. Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Ti-am pregatit pentru vineri, 9 octombrie, o sesiune de cumparaturi cu discount de 30% in showroom-ul Depot 96, Splaiul Unirii nr.
Intr-un stil clar si simplu, autorul Patrice Ras urmareste demersul initiat de Carlos Castaneda, Luis Ansa si Don Miguel Ruiz. Acest volum este o sinteza a cercetarilor personale ale autorului in filosofie, psihologie, dezvoltare personala si spiritualitate.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica.
In plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianta va fi asigurata de trei dintre cei mai in voga DJ ai momentului:
Expozitia cuprinde o serie de lucrari dedicate FEMEII si rolului acesteia in mentalul social, dintr-o abordare plastica moderna, cu influente din arta conceptuala si simbolista.
FEMINISTICE - o expozitie de pictura cu stil! ... Este o expozitie plina de culoare, imaginatie, asocieri de imagini contrastante, curaj si stil, care ma caracterizeaza pe deplin.
Claudia Pavel a petrecut in stil regal si ales o vila in stil autriaco-german proiectata de acelasi maestru care a daruit tarii noastre emblema regalitatii romanesti: ... Realizata in anul 1884, vila Camelia este in grija actualilor proprietari de trei generatii, insemnand peste 75 de ani de traditie.
Sambata, 18 februarie, a avut loc la Ateneo Veneto vernisajul colectiei de vesmant contemporan Zestrea, semnata de Lector Universitar Doctor Liliana Troiu, eveniment cultural inscris in programul oficial al renumitului Carnaval de la Venetia.
Frumusetea naturii intalneste atractivitatea urbana in noua colectie de primavara semnata de Diane Marie Studio, aducand in centrul atentiei cotidiene incaltamintea cu imprimeuri florale si multicolore. Colectia de primavara Diane Marie este mea mai potrivita alegere pentru femeile cu un stil de viata dinamic.
In curand, in cinematografele din Romania, va avea loc premiera filmului Going in Style (2017) - Jaf cu stil. ... 96 minute Premiera in Romania:
In padurea Huckybucky Duminica, incepand cu ora 12:00, la Cinema Elvire Popesco, va invitam sa descoperiti lumea animalutelor din In Padurea Huckybucky, locul unde Claus, Morten, domnul Iepure si prietenii lor traiesc fericiti, insa simt nevoia unei legi organizatoare.
Pe scena BURGERFEST 2018 vor urca cinci trupe, trei dintre ele in premiera la festival. ... In plus, festivalul ii are ca invitati si pe trei dintre cei mai tari DJ din Bucuresti, care se vor ocupa de muzica si distractie inainte de concerte.
19, in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Corp F, Parter. ... Astfel, toate femeile prezente la Marulia Atelier au putut sa-si aleaga impreuna modelele si materialele pentru fiecare stil, creandu-si propriile tinute.
Si, la urma urmei, determina in mare masura viziunea noastra asupra realitatii. ... Din ce in ce mai mult, lucrurile care erau initial doar utile, devin elemente ale unui stil individual. Acestea includ, in special, ochelarii de soare, care pot schimba mult imaginea unei persoane, conform Lensa.
Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora. ... Acum, juratul de la Bravo, ai stil!
google-analytics.com